Celsius Anatomisk pute

Celsius Comfort pute er en anatomisk pute som består av Celsius-granulat (oppmalt). I motsetning til kjente støpte puter med ”bølgeform”, inneholder Celsius Comfort putene luft mellom granulatene. Dette gjør at materialet ”puster”, noe som er et problem for støpte puter. Støpte formputer blir i kalde soverom ofte stiv og hard, i varme omgivelser blir disse fort klamme. Støpte ”bølgeputer” kan som regel heller ikke vaskes, noe som gir grobunn for middansamlinger og gammel svette.

Celsius Comfort pute kan maskinvaskes, sentrifugeres og kaldtørkes i tørketrommel (eller tørkes på snor). Dermed har man kontroll på midd og svette.

Celsius puten hjelper mot nakkeproblemer, snorkeproblemer og søvnproblemer.

Celsius Comfort pute har standard mål 60 x 50 cm og standar putetrekkmål 50 x 70 cm

 

triangle Se en kort demofilm

kr 2.190

Beskrivelse

Der andre puter mister lett formen etter at du har sovnet og kroppen slapper av, mister du fort den nødvendige støtte til hodet og nakke, og utgangspunktet for en feil nakkestilling er lagt.
Dette kan igjen på kortere eller lengere sikt gi smerter, stivhet og spenningshodepine.
Feilstillinger i hode og nakke kan også forverre snorkeplager.
Celsius Anatomisk Hodepute gi riktig støtten gjennom hele natten.

 

Last ned: Brukerveiledning

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.5 kg
Dimensjoner 47 × 39 × 20 cm

Referanser

  • Jeg føler meg veldig utvilt om morgenen, sover gjennom natten og våkner uten smerter. Kan ikke huske sist jeg gjorde det. Min samboer snorker vesentlig mindre. Han har også vært plaget med smerter i kjeven, de ble borte etter andre natten med Celsius anatomisk hodepute. Bestiller nå to Celsius hodeputer til, en til min sønn og en til min venninne.

    Mette
    Moss
  • Hadde ikke særlig tro på at Celsius hodepute ville hjelpe på min snorking, men det har den virkelig gjordt. I følge kona er snorkingen så og si borte. Vi har i ettertid kjøpt pute til henne, som etter diverse nakkeplager er blitt mye bedre. Også henes fysioterapeut lurte på hva som hadde skjedd. Celsius hodepute kan anbefales på det varmeste.

    Arnfinn
    Skarnes